Skip to main content

Zomerdanskamp voor kleuters

Maandag 12/8 tot en met vrijdag 16/08/2024

Klaar voor een week boordevol dansplezier en superleuke activiteiten waar je niet genoeg van kan krijgen? Als jong danstalent kan je elke dag op de hipste hits de nodige dansjes aanleren en je talent verfijnen. Onze leuke Dansdroom lesgevers zorgen voor de nodige afwisseling. Er is geen (dans)voorkennis vereist. Het danskamp staat open voor leden en niet-leden.

De kleuters krijgen per leeftijdsgroep en onder deskundige begeleiding van onze lesgevers een afwisseling van dans-, spel- en knutselactiviteiten waarbij er iedere dag met een thema gewerkt wordt. Ook zullen er buitenactiviteiten georganiseerd worden …indien het weer dit toelaat. Fun verzekerd bij Dansdroom.

Aan iedereen met danskriebels van 2,5 jaar tot 6 jaar, zorg dat je er zeker bij bent !

Je hebt keuze tussen volle of halve dagen (9.00u tot 12.00u en/of 13.00u tot 16.00u met opvang vanaf 8 uur tot 17 uur).

Waar? GBS De Springplank.

Afsluitmoment

Om jullie oogappels de kans te geven te tonen wat ze aangeleerd kregen, sluiten we het kamp af met alle kleuters op vrijdag 16/8/2024 om 16.00u met een geweldig (gratis) kijk-moment voor alle ouders, grootouders, vriendjes,…

Praktische informatie

Er wordt voor- en na-opvang voorzien (8u tot 9u in de ochtend en 16u tot 17u ‘s avonds). Zowel in de voor- als in de namiddag is er een pauze voorzien waar iedereen een zelf meegebracht drankje en koekje kan nuttigen. Voor de middagpauze dient er een eigen lunchpakket en drankje meegebracht te worden dat ter plaatse wordt opgegeten. Er is toezicht voorzien door de lesgevers.

Inschrijving: via deze link

Halve dagen: €40/week voor leden en 50€/week voor niet-leden.

Ganse dagen: € 80/week voor leden en 100€/week voor niet-leden.

Verzekering lichamelijke ongevallen en (knutsel)materialen zijn inbegrepen. Inschrijven is verplicht en kan vanaf 1/1/2024 en tot 1/8/2024 via www.dansdroom.be

Meer info? info@dansdroom.be