Skip to main content

klik hier voor het volledig lessenrooster  

 

party dance

Wil je ook graag dansen op de volgende feestjes, party’s of ga je graag eens naar een dansavond of discotheek, dan is deze mix van swingende dansstijlen zeker iets voor jou. Als koppel word je ondergedompeld in heel wat swings, Franse rock, jive, salsa, bachata… Kortom alle dansjes die je nodig hebt om eens goed uit de bol te gaan op je toekomstige feestjes en party’s zodat je niet meer op je stoel hoeft te zitten. Onze lesgever Angelo staat iedereen bij met de nodige fun en animo om dit onder de knie te krijgen. Danservaring is absoluut niet nodig.

We starten met een lessenreeks van 10 lessen. Nadien volgt uiteraard een vervolg aan deze lessenreeks.

Party Dance wordt gegeven door Angelo.

 

knop stijldansen

Stijldansen is een sport of ontspanning waarin volgens algemeen gekende regels en per paar figuren gedanst worden die bij een bepaalde stijl horen, op de specifiek daarbij behorende muziek. De dansstijlen worden binnen het stijldansen verdeeld in de ballroom- (standaard) en Latijns-Amerikaanse dansen (latin):
•    Engelse wals, Tango, Quickstep, Slowfox en Weense wals worden onder de ballroomdansen gerekend.
•    Cha cha , Rumba, Samba, Paso Doble en Jive vallen onder de Latijns-Amerikaanse dansen.

STIJLDANSEN VOOR BEGINNERS
Gezelligheid, ontspanning, plezier, leuke muziek en samen goed in beweging zijn staan centraal. Jullie les is iets om naar uit te kijken in jullie drukke bestaan!
Dansen is goed voor lichaam en geest. En het is de enige sport die je mét elkaar doet. Wacht niet langer en kom naar de dansles!
Geen ervaring, talent of maatgevoel nodig, we leren het jullie allemaal.
Onder leiding van onze super enthousiaste dansleraar zullen jullie de smaak snel te pakken hebben en willen jullie alleen maar meer en meer dansen. 
We starten met de basispassen van enkele dansen en kleine stukjes choreo worden vervolgens toegevoegd en regelmatig herhaald tot jullie ze onder de knie hebben. Op het einde van de cursus kunnen jullie zeker al een dansje placeren op een feestje of een party. 

STIJLDANSEN VOOR GEVORDERDEN
Hierin hebben wij 3 verschillende groepen ingedeeld volgens hun kennis en niveau. 
Zijn jullie een gevorderd danskoppel en wensen jullie ook graag bij ons komen dansen, dan is dit geen probleem. 
Samen met de lesgever gaan we op zoek bij welke groep van gevorderden jullie het best kunnen aansluiten. Neem hiervoor zeker even contact met ons op en we helpen jullie zeker op weg.
Jullie leren er wekelijks nieuwe choreo’s en die toegevoegd kunnen worden aan de choreo’s die jullie al dan niet voor deze dans onder de knie hebben.
Ook wordt er aandacht besteed aan jullie danshouding en de correcte uitvoering van de aangeleerde choreo’s. Door regelmatig te oefenen, te herhalen zullen jullie de pasjes op de duur dansen zonder erbij na te denken en wordt het alleen maar super plezant om te doen. 

Stijldansen wordt gegeven door Angelo.

 

knop hip hop 18+

Hip hop is een zeer energieke dansstijl. Maar is ook heel veelzijdig, poping, locking, lyrical, new style,… allemaal behoren ze tot deze stijl.

Snelle en krachtige bewegingen zijn kenmerkend voor hip hop gekoppeld aan een beat die door heel je lichaam gaat. Er zijn geen vaste regels, dus alles kan en mag bij hip hop!

Hip Hop +18j./volw. wordt gegeven door Lise.