Skip to main content

Mijn eerste danspasjes zette ik natuurlijk als kind maar toen ik op jeugdige leeftijd met ballroom startte had ik de smaak echt te pakken. 

Samen met Peter dans ik reeds vele jaren in verschillende dansscholen en ik hoop dit nog lang te kunnen verderzetten. Dansen is voor ons een echte passie.  

Al sinds jaren kriebelt het bij mij om deze dansmicrobe te kunnen doorgeven aan onze kids en jeugd. Met succes heb ik recent in een andere dansschool, samen met een enthousiast team dansleraren, het kids & jeugd dansen verder uitgebouwd.

Dit enthousiasme probeer ik nu verder te zetten binnen de vzw DansDroom. Ik ben trots om samen met mijn team dit te realiseren. Mijn taak zal zich voornamelijk achter de schermen afspelen. Daarnaast ben ik blij te mogen rekenen op Lise die jullie dagdagelijks contactpunt zal zijn. 

Ik kijk er naar uit om mijn dromen te realiseren, samen met ons volledig team, zodat onze dansschool 'the place to be' wordt waar iedereen zich thuisvoelt en waar onze dansleden de sterren van de dansvloer worden.